Brændte mandler

Indgredienser:
150 g sukker
150 g mandler
4 spsk. vand
Kryderier (Kanel og vaniljer)

Fremgangsmåde:

  1. Varm panden
  2. Bland vand, sukker og kryderier på panden
  3. Når massen bliver tykkere tilføj mandler
  4. Rør godt rundt!

Når vandet er fordampet kan man varme det lidt ekstra så sukkeret karameliserer, pas dog på, det bliver hurtig for varmt, så smager det ikke mere.

De færdige mandler lægges på et stykke bagepapir.

Sikkerhedsbemærkning: Karameliseret sukker er meget varmt og kan lave slemme forbrændinger. Hent altid hjælp af en voksen.

Julekalenderen er udarbejdet i samarbejde med mindretallets foreninger og institutioner i Husum. Deltagende institutioner er: Dansk Centralbibliotekt Husum, DSS Stjerne Gruppe Husum, Børn og Ungdomshuset Husum, Husum Danske Børnehave, Husum Danske Menighed, Husum Danske Skole, Mikkelberg kunst og cricket center, SSF

Hits: 242

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske dine indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette. Flere informationer

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samle statistik og huske dine indstillinger. Ved at klikke videre accepterer du dette.

Luk